Min alldeles egna DIGITALKAMERA!!!

Då var den äntligen här! Hi, hi! Min första digitalkamera! Nu kan jag äntligen skrota min gamla trotjänare...Ledsamt, men den börjar bli lite dålig....

Varför blir aldrig helgerna som man tänkt sig? Varför planerar man alltid så mycket, lär man sig aldrig att man inte hinner med allt?! Söndag kväll är redan här och jag har fortfarande mängder av anteckningar som måste renskrivas...och tentan är på tisdag!!!

Det känns i alla fall skönt att jag har bestämt mig för att inte gå på geografilektionen i morgon, så att jag kan sova till 6.30 istället för till 4.30!!! De som ska redovisa då kom ju inte när vi andra redovisade i fredags...

Nej, tillbaka till allvaret då...

Ny kamera!

Jag har beställt en ny kamera! En digitalkamera!!! Den lilla godingen gick på lite över 4000, så jag hoppas allt att den tar poffsiga bilder... ;) ! Hoppas den kommer snart!!!

Ja, då var man tillbaka till allvaret i den "riktiga" skolan...Trevligt att träffa klassen och höra hur alla haft det, mindre trevligt att behöva framföra och lyssna på miljoner redovisningar om hembyggden (tur att de är ur olika perspektiv och om olika orter!!!)...

Äntligen har älsklingen köpt en DVD! Vi kan nu återigen se på nya filmer, inte bara urtjatade gamla...Ikväll ska vi hyra nya Beck-filmen och laga riktigt god mat!!!

Snoriga kramar ;)


Äntligen!!!

Äntligen är det helg igen, och VFU:n är över för den här gången! VFU-besöket gick bra, mina små ungar arbetade som jag aldrig sett dem göra förut, och VFU-omdömet var lyckat det med ;) !

Nu är hotell och tåg till Malmö bokat! Det ska bli underbart med en miniweekend med min karl. Vi ska bo på ett litet hotell mitt inne i Malmö, som ser jättemysigt ut på bilderna :) . Mys, resturanger, shopping och självklart inflyttningsfest hos Johanna och Calle! Längtar redan till den 3:e november!

I morgon blir det bröllop! Det är  min kusin som ska gifta sig och hon är höggravid...har inte sett henne på tre månader, ska bli jättespännande att se hur tjock hon är :) !!!

Det ska bli jätteskönt med hela tre dagars helg, trots att den mesta tiden ska ägnas till plugg..något som blivit åsidosatt de senaste veckorna... Nu väntar fredagsmys med älsklingen och en slafsig pizza!!!

Gunilla, Gunilla, Gunilla...

Varför går alltid helgerna så fort?! Det behövs minst tre dagar för att återhämta sig efter arbetsveckan, plugga och för att hinna mysa och umgås med sin karl!

Men vi hann i alla fall med massa mys, härliga promenader i det underbara höstvädret, shopping (hur bra det nu är i lilla Karlshamn...), bio (rätt dålig, men vi gick i alla fall!), och gemensam matlagning...! Och 65-årskalas!

Det var bara återhämtningen och plugget jag missade...

Men nu var det ju måndag igen... då är det tisdag i morgon... och då kommer hispiga och stirriga Gunilla på metodikbesök. Måste säga att jag är lite nervös! Tänk om allt skiter sig och hon säger att jag inte alls passar som lärare. Då har jag slängt bort ett år av mitt liv... Men det går nog bra! Har jag klarat mig hittills är det nog ingen fara! Ja, då är det bara att förbereda lektionen då...

Fan vad det kliar i huvudet! Undra om ungarna har löss...

Phu...

Då har nästan en vecka av VFU:n gått...Helt slut i huvudet! Ljudnivån ligger för det mesta på max, och överallt och hela tiden uppstår det konflikter! VFU i all ära, men att bara vara där i 2 veckor är faktiskt mer förvirrande än givande.Och nästa vecka har min totalhispiga lärare Gunilla tänkt sig ett besök, på 40min...säkert mycket givande det också...

Men det händer ju även trevliga saker i lilla Jämshög, som en fika hos Hanna till exempel! Så roligt att träffas, det var alldeles för länge sen sist! Fin lägenhet och söt vovve...Efter att ha sett både Hannas och Johannas lägenheter och bebisar blir jag sjukt sugen på samboliv på heltid, inte bara några dagar i veckan...Måste bara hitta en lägenhet som rymmer två personer...och som inte är allt för dyr.

I morgon ska jag ha idrott med skitungarna...utrustad med visselpipa och öronproppar ;) !

Tjoho!

Nu har då även jag hittat hit!

Sjukt trött, sjukt snuvig...det är tur att mina fötter har det så bra i mina nya, sjukt dyra, Birkenstock...!!! Hi, Hi!

Tack alla som förgyllde min helg! Trevligt sällskap och god mat är guld värt... Synd bara att inte alla kunde komma...Det var otroligt länge sedan vi träffades alla, och det hoppas jag händer snart!

Nej, nu väntar frukosten och ett klassrum fyllt med mina snoriga små skitungar...! ;)