Tentavecka väntar...

Då var praktiken slut för den här terminen...hade lätt kunnat vara där fram till jul!!! Har varit i en fyra, med 29 helt underbara ungar, på min gamla skola....alla lärare är kvar...jag som tyckte de var gamla när jag gick där!!!

Nu väntar sista veckan på kursen...redovisning måndag, tenta torsdag och inlämning fredag... Och så ska jag hinna med att jobba på tisdag och köra mormor (som för tillfället ser dubbelt och därför inte kan köra) och morfar till sjukhuset för att få influensasprutan och veckohandla på fredag... PHU!!!

Tur att jag har haft helgen på mig att återhämta mig från "heltidsjobbet"...jag är ju bara van att vara i skolan två förmiddagar i veckan ;)! Helgen har varit mysig: Middag med Mattias och Lotti i fredags, shopping i Kristianstad med Marcus i går (han kom som vanlig hem med fler grejer än jag...) och därefter vinkväll med Annika och  Josse. Idag jobbar Marcus, så tanken var att jag skulle plugga lite (har faktiskt räknat en gammal mattetenta!!!) men jag fastnade framför Facebook istället.....rena fördärvet ;)!

Nu ska jag laga middag åt Marcus...en fin middag... Jag glömde ställa om klockorna innan vi gick och la oss så han kom till jobbet kl. 5 i morse i stället för kl. 6... Hrm...

071015

Idag blev vi äntligen färdiga med sista gruppuppgiften! Nu är det bara VFU, VFU-rapport och mattetenta kvar, sedan har jag ytterligare 15 hp matematik ;)... Lätt som en plätt!

Tack ni flickor ( både cosmo och pluggisar;)! )som förgyllde förra helgen! Har saknat så att bara snacka lite skit med er...och framför allt att dricka lite vin med er!!! Ser verkligen fram emot Malmö-helgen, (inflyttnings?)fest hos Hanna i nya huset och glöggkväll hos Linda i nya huset...

              

Det var dock lite synd om Marcus som var sjuk och missade sin personalfest på fredagen... Istället fick han sitta och lyssna på mig, Nilla och Linda som drack en massa vin och pratade om barnafödande, att arbeta inom vården och skolan...mycket intressant för en kille som inte arbetar extra inom omsorgen eller pluggar till lärare...och som är nykter och febrig...

         

Även lördagen fick stackars älsklingen lyssna till tre berusade kvinnor, eftersom Hanns Jonas var sjuk och Mattias och Lotti ochså var krassliga och gick efter en timme... Det är tur att katten är av manligt kön i alla fall! Nästa gång vi har fest hoppas jag att alla ni som inte kom den här gången skiter i era jobb och era tentor och tar era pojkvänner/flickvänner och masar er hit!! Saknar ju er!!!

Den här helgen har jag njutit av ensamheten och tystnaden som gräsänka ;)! Medan Marcus varit i Lund och festat har jag varit hemma med vårt barn, städat och bakat så mjölet yrt, som den goda hustrtu jag är...hrm... Goda brownisar blev det i alla fall, och jag fick ha dem för mig själv i ett helt dygn!!! Sedan har jag passat på att bjuda bort mig själv på lunch och fika...i lördags fick jag lunch hos mormor och morfar och i går hämtade mamma mig tidigt så vi kunde plocka svamp (och nästan bli skjutna av älgjägare...), dricka 11-kaffe hos farmor och farfar och därefter äta söndagsstek i mitt föräldrahem ;)!!! Jag har haft fullt upp...varit jättesocial helt enkelt!

Skönt att helgen är slut så man får lite ordning på tillvaron ;)!Hi, Hi!

Före - Efter!!!

Phu, vilken helg... Påminn mej om att jag aldrig ska snapsa efter att ha druckit en flaska vin...

Inte nog med att jag var utslagen större delen av lördagen, jag har väntat på ett dödsbud sedan  lördags morse. När det slutligen kom i måndags morse var det verkligen en lättnad...ingen smärta mer...ingen sjukdom mer...jag kan inte ens gråta, bara känna att det var det bästa som kunde hända...

Tvära kast: Har precis hängt upp de sista gardinerna och fått det mesta på plats, så nu kommer före- och efterbilderna på lägenheten!


Köket före (grönt) ovh efter (vitt):

                   

Vardagsrummet före (gult) och efter (grått):

              

Matsalen före (blått) och efter (grått):

         

Sovrummet före och efter, faktiskt nymålat i nästan samma nyans som innan:

         

Våra dörrar före (trä+någon färg) och efter (vita):

    

Skillnad va?!