...

Hoppsan! Det var nog ett tag sen jag tittade in här...dags för uppdatering...IGEN!!!

Deuz växer och mår bra, fast vi har kommit fram till att vår lille kisekatt är rätt omogen och naiv...han får därför fortsätta sitt liv som innekatt ett tag till...för sin egen hälsas skull!!! När vi är ute springer han fram till vem som helst och vad som helst för att leka och kela. När grannkatterna kommer för att hälsa och pussandet är avklarat vill Deuz leka med deras svansar (inte uppskattat), eftersgom Deuz har två hundkompisar så är ALLA hundar snälla...och alla människor med för den delen, och vill inte människan böja sig för att klappa klättrar Deuz upp för byxbenet...Jag kan inte skryta med att vi har världens smartaste katt, men nog är han sötast!!!

Ja, Deuz får alltså nöja sig med minst 3 promenixar i koppel á minst 30 min / dag...och då jagar vi både insekter och fåglar och smyger på grannarna;)! Fast det är inte så dåligt det, för att vara innekatt... Hoppas han mognar till i framtiden, annars får han vänta med egna utevistelser tills vi skaffat ett mer lantligt boende...

                  

Jag har äntligen köpt en FÅTÖLJ!!! Världens skönaste, Derby från MIO... Läxläsningen är numera en fröjd ;)!

 

"Vårt" lilla hus ligger inbäddat bland blommande äppelträd och syrénbuskar, doften är ljuvlig!!! I helgen spratt det till i de gröna fingrarna, så nu kommer vi förmodligen ha en blå-lila-rosa-vit doftande dröm utanför verandan hela sommaren...utöver alla örter som klarat sig i sina krukor i vinter...till och med min hängande rosmarin blommar!!!

   

Och äntligen har jag fått tummen ur röven och målat den fula väggen på verandan, så nu är den inredd och klar...vår lägenhet är nu komplett!!!


              

Nej, nu väntar sista maskinen tvätt på att få bli torktumlad, stolarna vill tillbaka till sin plats under bordet efter städningen, kisen vill gå ut och mina böcker skriker efter mig.. Tjo!!