Min sommar...

Ojojoj... Jag har varit riktigt usel på att uppdatera min blogg på sistone... Här kommer en snabbresumé av min sommar!

Mitt sommarlov inleddes med att älsklingen blev 21år...nu är han myndig i alla USA:s delstater ;)! Visst är han en riktig hunk...hrm...



Sedan tog Annika studenten och jag blev jättenostalgisk.... Saknar gymnasietiden och speciellt att ha mina brüdar så nära, men det är skönt att det är överstökat!



Sedan följde två veckor av LOV, jag var ledig!!! Tjoho, det behövdes verkligen efter B-uppsatsen! Till och med Marcus tog lite ledigt och vi picknickde(måste det väl heta!?) och solade och badade i högsommarvärmen!!! Helt underbart, med tanke på hur vädret blev sedan...

Midsommar firades, tillsammans med Marcus killgäng från gymnasietiden, i Snittingsviken. Och vi var hela T VÅ personer av det kvinnliga könet!!! Trevligt hade vi i alla fall!

    

Sedan började regnet...och jobbet! Eftersom jag har så många lediga dagar när jag jobbar natt så tycker jag att det är hur gött som helst att "bara" jobba, till skillnad från att studera och jobba....och sedan så är ju pengarna väääldigt välkomna!!!

När jag jobbat en vecka var det dags för två veckors ledighet ;)! Första veckan var jag och Marcus på möbelsafari (vi är nästan överrens om vilka möbler vi ska köpa...nästan...), vi var även på shoppingrunda i Kristianstad (Marcus fick med sig halva stan hem...och jag hittade inte en endaste pinal :( ...!) och så gick lilla svärmor och gifte sig!!! Visst är de lyckliga tu söta?!



Tyvärr fick vi lämna bröllopsfesten direkt efter tårtan... Vi fick istället spendera kvällen på tåget, natten på Kastrup och slutligen förmiddagen (min födelsedag...) på flyget för att slutligen komma fram till vårt första gemensamma charterresemål: Samos. Vi bodde i en mysig liten fiskeby på ett avsides hotell och ägnade dagarna åt att göra utflykter med cykel och moped, äta massa god mat och sola och bada...en dag åkte vi till och med över till Turkiet! Och tänka sig: vi hade bara ett pyttelitet bråk! Jag som trott att vi skulle gå varandra på nerverna...

   

När vi kom hem var det dags för jobb och Östersjöfestivalen! Eftersom jag jobbade hela festivalen så hann jag inte uppleva så mycket annat än mina älskade Smålandsrullar...men den bästa upplevelsen var klart LSK! Så duktiga så!



Och slutligen: Idag har vi fått vår LÄGENHET!!!! Nu ska hantverkarna bara fixa tak och fönsterkarmar och jag och Marcus ska måla väggar och köksluckor...sedan bär det av till diverse möbelaffärer!!! Den 20.e augusti tror vi att vi är på plats...LÄNGTAR!!!  Titta så sött vårt lilla hus är!!!



Nej, nu väntar sängen...så att jag orkar slipa och skrapa i morgon!!!

Puss på er alla!