MYYYS!!!

Nu har vi äntligen firat femårsjubiléum!!! Marcus överraskade mig med en heldag på Ronneby Brunns spa: flera heta bubbelbad, sim i varm bassäng, självplågeri i fruktansvärt varmt ångbad och bastubad, läcker spasallad och uppfriskande gurkvatten, massage med varma, väldoftande oljor och slutligen bubbel i badtunnan i den underbara, frostiga japanska trädgården!!! På våg hem köpte vi morotskaka och gudomlig kladdkaka i brunnskaféet och senare lite thaimat...mumsigt värre!!! Vad ska jag göra för honom nu...jag som bara hade tänkt ut ett restaurangbesök...hmm...

En välförtjänt helg!

Myspys i Malmö i helgen! Mycket trevligt att se något annat än lilla Karlshamn...Först lunch och shopping med Annika, därefter en kamp med stormen och regnet för att ta oss till Johanna och Calle. Lite piff, martini och middag och sedan förfest....därefter lite dans Chokladfabriken och ett besök på Sibyllla. 
 

                   

Efter fem timmars sömn frukost med Annelie, Jessica och Diana!!!

    

Resten av helgen bestod av mys med mina två älsklingar och 70-års- och farsdagskalas hos mormor...och så lite plugg såklart!!!

FÄRDIG!!!

Nu sitter jag här med ett glas vin och magen full av oxfilé och potatisgratäng...najs värre ;)!!! Skickade precis in min VFU-rapport, så nu ligger inte mitt resultat i kursen SME01L i mina händer längre...nu är det upp till Kristinorna!

Inget plugg fram till tisdag då nästa kurs, SMS01L, börjar... (Jag kan inte låta bli att förundras över dessa underbara namn...) Fika och shopping med Annika imorgon...inte helt fel det heller...

Imorgon ska vi prova något nytt, det är ju Halloween eller Alla Helgons dag som jag ju föredrar, svart pasta med blodröd sås... LÄSKIGT, men förhoppningsvis mums!

Nu vankas glass och fredagsmys med älsklingen!