070318

Detta blir det första inlägget jag skriver från min nya dator! Jag har en egen dator!!! Jag behöver inte längre hamna i bråk med mor eller bror om vem det är som har viktigast saker att uträtta på datorn, nu bestämmer jag helt själv när jag ska skriva...och jag kan till och med göra det i sängen...en sådan lycka ;)! Och det bästa av allt är att far lille betalade halva!!!

Var tog våren och solen vägen? I fredags var det helt underbart, med strålande sol, molnfri himmel och en termometer som hade kämpat sig över +10...och idag har det både snöat, haglat och stormat :(. Det enda positiva med vädret är att jag stannar inne och skriver mitt arbete istället för att jag går en långrunda med hunden...fast jag hade nog föredragit en promenad i regn och rusk framför min "pedagogiska plattform"...ni hör ju själva hur skoj det låter.

070313

Idag var sista dagen på dagis...snyft! Kommer att sakna de härliga ungarna och den trevliga personalen som verkligen behandlat oss som kollegor och inte studenter. Men jag vet nu att det är i skolan och inte förskolan jag vill jobba...skönt att min inriktning stämmer! Vem vet, kanske jag får de här ungarna som elever sedan...

Tack Hanna och Vilda för den härliga promenaden i lördags! Marcus tyckte att jag var jättetråkig på kvällen, somnade mitt i en film, jag var helt slut...och det var Baccus med för den delen!

Imorgon ska vi börja skriva vår rapport, det känns så svårt att gå från att leka med barnen hela dagarna utomhus till att sitta inne framför en dator...Det är tur att vi är tre så att vi kan peppa varandra!

Jag toklängtar till nästa helg tjejer! Hoppas att alla kommer, även Liselotte...klara tentan!!!

Nix pix, nu ska jag städa!