Bebisar!

Nu är första riktiga VFU-dagen på förskolan avklarad! Idag har nästan alla barnen varit trötta och velat mysa… De är så goa!!! Det ska nog gå jättebra, det här. Är bara lite nervös inför besöket från högskolan, Carita kommer redan på onsdag, samma dag som vi kör igång vårt tema…tur att vi är tre studenter som kan stötta varandra!

I fredags var jag och Nilla och hälsade på Linda, en klasskamrat, och hennes lille Wiggo. Jag blev helt klart sugen på smått, men när jag hörde om förlossningen blev jag avskräckt… Och sugen på hus blev jag också! Linda och Johan flyttade ut till Mellanbäck och ett stort hus med gigantisk trädgård i höstas…jag vill med!!! Jaja, min tid kommer väl den med, och då ska jag också ha ett hus på landet, men först ska här pluggas!

Snökaos...

Snökaos...hela dagen! Började med att bussen kom 40 minuter för sent till Kristianstad. Men jag kommer hellre fram för sent än inte alls.... När vi väl kom dit gick inga lokalbussar, inte en enda gata i stan var plogad!!! Efter en halvtimmes väntan i snöstormen fick vi äntligen lift av en som kände igen oss från en föreläsning. Gud, vad glad man blir när folk bryr sig...det gjorde inte ens taxibilarna!!! På högskolan fick vi ta del av 15 minuters föreläsning...men vi slipper i alla fall restseminarie!!! När vi skulle hem missade vi precis första lokalbussen som gick från högskolan och fick gå in till stan, en promenad på 30 min....i snöstorm...Tåbussen gick hem, men den var 25 min försenad på grund av saneringsarbete efter en lastbilsolycka i Norje...

Men vi kom hem i alla fall! Det kunde gått lika illa som med bussen som ligger utanför Ysane...den blåste omkull...


Dags för en uppdatering, kanske!

Nu när till och med Hanna har uppdaterat sin blogg måste väl jag med göra det!!! ;)

Måste tacka Hanna  för bästa vernisagen hittills! Så himla trevligt att träffas, hoppas det inte dröjer för länge tills nästa gång!!! Och Johanna förstås, länge sedan jag var ute med någon av mina flickor i stan! Mycket välbehövligt!!! Alltid trevligt att träffa er och snacka skit...och köpa tavlor!

Nu är jag på dagis (eller förskola, som det egentligen heter...). Mitt gamla för att vara exakt! Allt är sig likt, bara det att det är mycket mindre...krympt i tvätten, mån tro? Var där och hälsade på i fredags och i lördags morse var både jag och Marcus ruskigt förkylda...stackars Marcus fick till och med gå hem från jobbet idag! Hemska dagisbaciller!!!

Barnen är så himla goa, men konceptet är helt annorlunda än det i skolan...får se om jag lyckas komma in i verksamheten under dessa tre veckorna...har dock redan nu en känsla av att jag passar mycket bättre i skolan!