Händelserik vecka!

HRM...jag var visst inte så duktig på det här med att blogga... Som om vi inte redan visste det ;) Jag får väl skylla på att det varit mycket på jobbet...! Har faktiskat arbetat 12 timmar övertid de senaste tre veckorna!!!

Den här veckan har jag hunnit med mycket, som vanligt när det är många lediga dagar! Veckan började med att jag hade ihjäl min mobiltelefon... Tror det finns en liten inbyggd bomb i elektronik som gör att apparaterna förintar sig själva efter ett tag. Tack för trogen tjänst i fyra år! Nu har jag beställt en ny för 349 kr...får se hur länge den håller! Enda felet är att Telenor trodde det var mitt SIM-kort som lagt av, så de inaktiverade mitt gamla och skickde ett nytt...det innebär att ALLT är borta...*snyft*...det kommer ta lång tid att få till min telefonbok igen!

Jag har även varit på mitt livs första anställningsintervju! Läbbigt värre att bli utfrågad av tre personer!!! Håll tummarna så hårt ni bara kan, vill verkligen ha just det här jobbet...Efter intervjun, när jag blev visad runt, viskade chefen: "Du gjorde i alla fall ett jättebra intryck på mig. Hoppas vi träffas igen!" Hoppas, hoppas, hoppas de andra två håller med sin chef!!!

Efter mycket snack och lite verkstad har jag har äntligen fått tummen ur och anmält mig till ridlektioner till hösten. Jag har länge funderat på vilken motionsform jag ska utöva (kan man säga så?!) förutom min vardagsmotion i form av cykel till och från jobbet, trädgårdsarbete och promenader. Simning och vattengympa har funkat bra tidigare, men jag får så jäkla torr hud av att ligga i blöt flera timmar varje vecka! Så jag tänkte att jag skulle ta upp ridning efter tio år, ajaja vad ont jag kommer ha i baken ;)

Nästa vecka kommer de sista leveranserna till trädgården, sen kommer lite bilder!!!

Nu vankas det rabarberpaj, vaniljsås och "Beck"!