Nu är det vinter!

En sådan härlig dag! Först ett uppvaknande bredvid sin älskade, därefter en tur till gymmet, sedan en helt underbar långpromenad med Baccus i snö, fem minusgrader och strålande solsken och slutligen ett sommarjobb! Kan det bli bättre?!

Det enda som skuggar min perfekta dag är all litteratur jag måste läsa till på tisdag...men det ska ju märkas att man börjat en ny kurs ;)! Men jag ska inte klaga. Nu får jag ju gå med några av mina första klasskamrater på högskolan, igen! Har saknat dem under det gångna året!

Nu ska blommorna vattnas och sedan bär det av till svärfar på middag!

070109

Idag blev första inlämningen för i år avklarad!!! Nu är det bara ett grupparbete och VFU-rapporten kvar och sedan är ISVA11 och Bllr-05 klassen ett minne blott. Mot nya  AU-tider ;)! Ska bli skojsigt att träffa de jag gick med första terminen...undrar vilka som finns kvar!!! Det är inte många man känner igen på skolan...det enda som är synd är att de har splittrat vår klass i två delar. Snyft...vi som hade det så himla roligt ihop :(...

Ikväll har jag och Chrille (min brukare) gjort läxa ihop...dvs tittat på "Krönikan"!!! Vem har sagt att det är jobbigt att plugga på högskola?! Imorgon ska vi prata om hur man kan undervisa om de nordiska språken (På låg- och mellanstadiet?! Tillhör inte det högstadiet och gymnasiet?) och vår lärare tyckte att alla skulle titta på "Krönikan"!!!

Nej nu är det bums i säng, det är ju en (tidig-) dag i morgon också! ;)

Välbehövlig rehabilitering!

Efter all stress med jobb, skola och jul behövde jag verkligen lite rehabilitering innan jag kunde ge mig i kast med de två väntande rapporterna...och det fick jag!

Helt underbart, som alltid ;), att träffa er tjejer!!! Alltid lika trevligt att snacka lite skit och att få en liten uppdatering av era liv. Speciellt av Anna, det var ju ett tag sen sist...kanske får komma och hälsa på dig i Polen nästa gång vi ska träffas!

   

Sedan får man väl tacka för en väldigt trevlig nyårsafton! Det är alltid trevligt att dricka och äta gott med nya och gamla bekanta! Hoppas att vi väldigt snart får tillfälle att bjuda igen...förhoppningsvis en inflyttningsfest ;)! (Jäkligt sugen på att flytta nu!!!)

   

Speciellt trevligt var med en söt liten Vilda, som till och med lyckdes charma Marcus som i vanliga fall inte alls tycker om hundar! Nyårskyssen var inte så dum den heller ;)!

 

Ja, då var det nytt år...2007...hoppas att det blir minst lika bra som det föregående!!!